Chokladrutor



  • 150 gr margarin
  • 1 dl havregrädde
  • 3 dl socker
  • 2 tsk vanilj
  • 3 msk kakao
  • 4,5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 dl sojamjölk

Rör ihop havregrädde och socker.
Smält margarin och ta i. Rör i resten.
Häll ut i en stor, platt form som klätts
med bakplåtspapper. Baka i 175 grader
i 15 minuter. Låt svalna.

Glasyr:

  • 75 gr margarin
  • 3 msk kakao
  • 2 tsk vanilj
  • 3 dl florsocker

Smält margarin och rör i resten.
Bred ut över den avsvalnade kakan.
Strö över kokos.

 

Tack för gott söndagsfika! Receptet finns att hitta på Vegan i Sverige.

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0