Tofubiffar

 

  • 1 paket fryst tofu
  • smoked liquid
  • rapsolja
  • sweet chilisås
  • ljus soja
  • lökpulver (i brist på riktig lök)
  • ströbröd
  • vetemjöl

 

Tina tofun och pressa ur vattnet ur den. Smula sönder tofun i en bunke. Rör ner lite olja, smoked liquid, soja och sweet chilisås. Rör sedan ner vetemjöl och ströbröd tills smeten fått en fast och formbar konsistens. Forma biffar och stek i het panna

 

De här biffarna hade tjänat på lite mixade bönor eller mosad potatis och hackad lök för bättre konsistens och hållfasthet.

Uppdatering dagen efter: Biffarna blev mer hållbara efter en natt i kylskåpet, men lite hackad lök hade inte varit fel att ha i.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0