Grahamsscones


  • 4 dl grahamsmjöl
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 4 tsk bakpulver
  • 100 g mjölkfritt margarin
  • 4 dl havremjölk

 

Blanda de torra ingredienserna i en skål, gaffla ner margarinet så att det blir en grynig massa. Rör sedan ner mjölken. Rör eller knåda ihop till en fast deg. Dela degen i fyra delar och platta ut till runda kakor, ca 15 cm i diameter. Skåra kakorna med ett kors mitt på. Grädda i 250-275 grader. Bryt isär kakorna längs med skårorna (till fyra bitar) och dela på mitten.

 

Gott med margarin, marmelad och ost på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0