Romtårta till midsommar

 

  • 5 skivor kavring
  • ca 50 g margarin
  • ¾ paket tofuline creamy spread naturell
  • 2-3 msk x-tra lätt majonäs
  • 3 msk finhackad dill
  • 1/3-1/2 burk röd caviart
  • 5 msk finklippt gräslök
  • 3 gräslöksblommor

 

Smält smöret och mixa det med kavringen. Tryck ut degen i en liten form (jag använde en uppklippt oatlyglass-burk) och ställ i kylskåpet.

Rör ihop creamy spread med majonäsen, dillen och rommen till en jämn smet. Bred smeten över kavringen i formen. Garnera med finklippt gräslök och 3 gräslöksblommor.

 

God förrätt!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0