Jespers strassburgare




  • 200 g Carlshamns mjölkfritt margarin
  • 1 dl florsocker
  • 2 msk vaniljsocker
  • 2½ dl vetemjöl
  • 2 dl potatismjöl
  • 100 g Odense mörk choklad 55% kakao
 
Blanda margarin, florsocker och vaniljsocker med elvisp. Tillsätt mjölet
lite i taget samtidigt som du vispar. Spritsa degen till kakor på en
plåt med bakplåtspapper. Grädda kakorna mitt i ugnen 10 minuter i 175
grader. Smält chokladen i mikrovågsugn. Doppa ena sidan av kakorna i
chokladen och placera dem i kanten av tallrikar så att chokladdelen
hänger utanför. Placera tallrikarna i frysen så att chokladen stelnar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0