Olivolja med citronsmak x2

 

  • 1 burk
  • olivolja
  • 3 ekologiska citroner
  • 4 kvistar rosmarin

Skrubba citonerna. Skär en klyfta ur tre av dem och lägg både citronerna och klyftorna i en burk. Vik rosmarinkvistarna på mitten och banka lite pådem med skaftet av en kniv, lägg sedan ner dem i burken med citronerna. Häll över olivolja, minst så att det täcker citronerna och rosmarinen. Låt stå.

 

  • 1 flaska
  • olivolja
  • citronzest från två ekologiska citroner

Skrubba citronerna. ”Skala” av skalet med ett zestjärn och pula ner det i en flaska. Häll sedan över olivolja. Låt stå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0