Squashetti med tomatsås

 

  • 20 körsbärstomater
  • några kvistar persilja
  • några stjälkar mangold
  • lite torkad chili
  • 1-2 msk torkad oregano
  • salt
  • 2 msk kallpressad olivolja
  • 1 liten squash
  • en näve pumpafrön

 

Skölj och torka av tomaterna, finhacka dem och lägg i en skål. Skölj mangolden och persiljan, repa persiljan från stjälkarna och mixa allt i en skål med höga kanter tillsammans med chili, salt, oregano och olivolja. Häll ihop röran med tomaterna och låt dra en stund. Skölj och torka av squashen, gör långa strimlor av den med hjälp av en potatisskalare och lägg upp på en tallrik, häll tomatsåsen över och strössla på pumpafrön.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0