Pytt i panna

 

  • ½ kålrot
  • ½ rotselleri
  • 1-2 morötter
  • ½ purojolök
  • 1 palsternacka
  • 2/3 röd chilipeppar
  • 1 dm squash
  • 2 dl vego-kyckling tärningar, marinerade i liquid smoke
  • 110 g friterad tofu
  • salt
  • rapsolja

 

Skala och tärna alla rotsaker, skiva purjolöken och finhacka chilipepparen. Stek detta i rapsolja på mellanhög värme tills allt blir mjukt (gärna med lock på). Tärna squashen och tofun, stek med detta och kycklingtärningarna i pannan, nu utan lock så att fukten ångar bort. Salta efter smak.

 

Pytt i panna serverad med svartkål i grädde och rättiks-salladen från igår.

 

 

Uppdatering: Pytten passade också bra på treditionellt vis, med rödbetor.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0