Midsommarfest med stort Mmm!



Midsommarfest på landet hos "I love recycling-Sara". Underbara människor, underbar mat. Vi hade knytis och jag tog med en romtårta, en sån som jag gjorde förra midsommaren, men större.



  • 10 skivor kavring
  • 100 g mjölkfritt margarin
  • 2 paket tofuline creamy spread naturell
  • 1/2 dl plamil äggfri majonäs
  • 1/2 dl finhackad dill
  • 1 burk svart tångcaviar
  • finklippt gräslök

 

Smält margarinet och mixa det med kavringen. Tryck ut degen i en springform och ställ i kylskåpet.

Rör ihop creamy spread med majonäsen, dillen och rommen till en jämn smet. Bred smeten över kavringen i formen. Garnera med finklippt gräslök och ställ kallt.

 

Här marineras det för fullt. Tzay, tofu, champinjoner och korvar.

 

Grillspett med grönsaker, marinerad tofu och marinerade "räkor". Jäkligt läskigt det där med veganräkor, om du frågar mig.

 

Potatissallad med blomkål och rom, två sorters groddar och jordnötssås.

 

Ida och Magnus hade med sig en fin lasagne.

 

Hummus, marinerade champinjoner, salsa och solrosfrön. Fin sallad med papaya och rädisor.

 

Sara gjorde fin tårta med vaniljkräm, grädde, jordgubbar och chokladspån.

 

På kvällen blev det kex och ost.

 

Tack alla för en fin midsommar! <3

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0