Rökig tofugryta



  • 200 g friterad tofu
  • rapsolja
  • 2 kapsyler liquid smoke
  • 2 tsk kinesisk soja
  • 1 förpackning havregrädde
  • 1 gul lök
  • 1 tomat
  • 1 stjälk stjälkselleri
  • ½ dl sweet chilli sås
  • salt

Dela tofun i mindre bitar, bryn i rapsolja några minuter. Tillsätt soja och liquid smoke jämnt fördelat över tofun och rör om. Hacka lök och selleri, tärna tomaten. Tillsätt löken och sellerin till tofun, stek tills de mjuknat. Tillsätt även tomaten och sweet chillisåsen. Häll sedan över grädden och smaka av med salt. Låt puttra en stund. Servera med quinoa.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0