Texmexburgare á la Sara


  • 1 dl 4kornskross
  • 2 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • ½ rödlök
  • 2 msk rapsolja
  • 1 tsk paprikapulver
  • ½ tsk spiskummin
  • 1 krm cayennepeppar
  • ½ tsk kinesisk soja
  • ströbröd
  • ½ burk kikärtor

Koka krossen i vattnet med buljongtärningen tills vattnet är uppsuget. Häll på lite olja och löken och värm på under omrörning. Krydda. Mixa kikärtorna och rör ihop med resten till en smet. Tillsätt sedan ströbröd tills smeten är någorlunda fast. Forma biffar och stek på medelvärme till fast konsistens och bra färg.

 

Serverade med hemgjord, smältbar veganmozarella och facon. Recept på dessa tillbehör kommer troligtvis på onsdag. Såsen är en cashewsås med vitlök och receptet finns i inlägget nedan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0