Smörgåstårta för en.
Döpt till sensommarsol. En smörgåstårta på det som fanns i skåpen.
Lager 1; 1 skiva bröd, bred på tartex och strö över gurkan.
Lager 2; Mosa ihop alla ingredienser till en slät kräm och brev på brödskiva nummer 2.
Lager 3; Lägg på den sista skivan bröd och smeta majonäs ovanpå och på sidorna av hela skapelsen. Strö över gräslöken och klicka ut tångcaviarten på ett konstfullt sätt. Skiva och strimla lite nektarin och dekorera tårtan.
Ät!
- 3 skivor rostbröd (grov rasker)
- tartex naturell
- 3 skivor smörgåsgurka -finhackad
- 1 avokado
- dill
- citronsaft
- salt
- svartpeppar
- majonäs (x-tra lättmajonäs)
- 1/4 nektarin
- finklippt gräslök
- röd tångcaviart
Lager 1; 1 skiva bröd, bred på tartex och strö över gurkan.
Lager 2; Mosa ihop alla ingredienser till en slät kräm och brev på brödskiva nummer 2.
Lager 3; Lägg på den sista skivan bröd och smeta majonäs ovanpå och på sidorna av hela skapelsen. Strö över gräslöken och klicka ut tångcaviarten på ett konstfullt sätt. Skiva och strimla lite nektarin och dekorera tårtan.
Ät!
Kommentarer
Trackback