Matig baguette



  • Tofutärningar marinerade över natten i olja, citronsaft, vitlök och salt
  • Aubergine
  • Olja
  • Champinjoner
  • Tomat
  • Ruccola sallad
  • Avokado
  • Vitlök
  • Citronsaft
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Baguette
  • Mjölkfritt smörgåsmargarin

Skiva auberginen i lagom tjocka skivor, salta och låt ligga en stund, klappa sedan bort vattnet som krupit ur skivorna med en kökshandduk. Stek i olja och krydda med svartpeppar.

Skiva champinjonerna och tomaten, skölj ruccolan och låt rinna av.

Dela avokadon och gröp ur innehållet, mixa detta tillsammans med lite vitlök, citronsaft, vatten och salt.

Skär upp baguetten och värm den lätt i ugnen. Bred baguetten med lite margarin, arrangera sedan grönsakerna, tofun och avokadoröran i baguetten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0