Spenat och broccolisoppa med marinerade vita bönor.


  • Fryst spenat
  • Fryst broccoli
  • Vatten
  • Havregrädde
  • Vitpeppar
  • Salt
  • Stora vita bönor
  • Citronolja
  • Rapsolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • Salt
  • vitpeppar

 

Lägg broccoli och lite mer spenat i en kastrull, fyll på med vatten så att det nästan täcker. Koka tills grönsakerna är tinade och mjuka. Häll på grädde och mixa soppan med stavmixer. Krydda med salt och vitpeppar.

 

Marinera de stora vita bönorna över natten i citronolja, rapsolja, salt, vitpeppar och en pressad vitlöksklyfta.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0