Mangoldgratäng



  • Fryst förvälld mangold, tinad
  • 2 tärnade tomater
  • 1 finhackad lök
  • ½ burk stora vita bönor
  • olivolja med citron och rosmarinsmak
  • bechamellsås med vitlök och maizena istället för vetemjöl
  • ½ cheezly super melting, riven

 

Täck ugnsformens botten med bechamellsås. Lägg ut ett lager med mangold över, sedan lök, tomat och bönor, stänk över lite smaksatt olja. Häll över den sistabechamellsåsen och lägg ut ett sista lager med mangold. Strö över osten och grädda i ugnen tills den blivit gyllenbrun.

 

 

Mangoldgratäng med en stekt vegan-wiener. Tyvärr gör inte bilden det rättvisa, var väldigt gott!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0