Restmacka
Dags att göra nåt av alla smårester och slattar i kylskåpet innan de blir gamla!
Lager 1: Grovt rågbröd, naturell sojayoghurt och friterad tofu i småbitar, stekt i rapsolja med dill, citronsaft och salt.
Lager 2: Grovt rågbröd, tomat, salt, svartpeppar och sojayoghurt ihopmixat. Klippt gräslök.
Lager 3: Grovt rågbröd, naturell yoghurt, svar tångcaviar, physalis och basilikablommor.
Lager 1: Grovt rågbröd, naturell sojayoghurt och friterad tofu i småbitar, stekt i rapsolja med dill, citronsaft och salt.
Lager 2: Grovt rågbröd, tomat, salt, svartpeppar och sojayoghurt ihopmixat. Klippt gräslök.
Lager 3: Grovt rågbröd, naturell yoghurt, svar tångcaviar, physalis och basilikablommor.
Kommentarer
Trackback