Chorizo med pressad potatis och ratatouille



  • 2 morötter, i kvarts-slantar
  • 1 gul lök, i halvmånar
  • 1 röd lök, i halvmånar
  • 2 klyftor vitlök, finhackade
  • 1 squash, i tunna halvmånar
  • 3 stora tomater, tärnade
  • 2-3 tsk hermarmares buljongpulver
  • vitt vin
  • sambal oelek-pulver
  • salt
  • provensalska kryddor
  • färsk citronsaft

Stek morötterna i lite rapsolja, tillsätt löken och låt fräsa en stund till. Tillsätt sedan squashen och låt den bli mjuk. Tillsätt sedan tomaterna, och en rejäl skvätt vin. Låt puttra ihop med buljongpulvet. Smaka av med sambal oelek-pulver,salt, citron och provensalska kryddor allt eftersom. Tillsätt vatten om ratatouillen blir för torr.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0