Pasta med champinjonsås och gröna ärtor



  • stora pasta snäckor
  • färska champinjoner
  • 1 rödlök
  • 4 vitlöksstrån
  • 1 förpackning oatly havregrädde
  • chiliflakes och andra kryddor
  • sweetchilisås, thai
  • salt
  • frysta gröna ärtor
  • cashewnötter

Koka pastan, häll i ärtorna de sista minuterna. Skiva champinjonerna och skär upp löken, finhacka vitlöksstråna. Stek i rapsolja och krydda med chiliflakes och annat gott. Häll över havregrädden och låt såsen puttra ihop. Smaksätt med lite sweetchilisås och salta. Servera pastan och ärtorna med såsen och strö över cashewnötter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0