Frysmarinerad tofu med groddar och yoghurtsås



  • fast tofu, fryst och tinad.
marinad:
  • thai-chilisås
  • liquid smoke
  • salt
  • olja
  • torkad chili, krossad

yoghurtsås:
  • alprosojas naturella yoghurt
  • thai-chilisås

Fryser och tinar tofun gör man för att det ska gå att pressa ur vätskan ur den. Så börja med att pressa ur så mycket vätska som det går med händerna, utan att tofun smulas sönder. Dela sedan tofun i två på längden och pressa ur lite mer vätska om det går.
Blanda ihop marinaden, smaka av så den är god. Vänd sedan tofun i marinaden så att den sugs in. Stek tofun i het panna med olja.

Rör ihop lite thatichilisås och yoghurt till en slät sås.
Servera tofun med groddar, lite goda oliver och yoghurtsåsen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0