Indisk afton

Indisk gryta:

  • friterad tofu
  • frysta mangotärningar
  • körsbärstomater på burk
  • gul lök
  • kokosmjölk
  • tandoripasta
  • salt
  • rapsolja

Finhacka löken och gör mindre bitar av tofun, stek detta i rapsolja. Tillsätt tandoripastan och låt steka med en stund. Häll sedan över tomaterna, kokosmjölken och mangotärningarna. Låt koka ihop. Smaka av med salt och eventuellt andra kryddor.

 

tillbehör:

  • papadums
  • raita spicemix +alpro sojayoghurt
  • mangochutney med lime
  • granatäppelkärnor från ett granatäpple
  • sallad
  • ris

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0