Djurrättsalliansens café 110322
Färssoppa, bröd med bönröra, chokladkaka med vispgrädde, hallonkaka och chokladkrispgodis. Dessutom föreläsning av Pelle Strindlund om hans nya bok "Jordens herrar" och det fanns även möjlighet att köpa hans böcker. Jag berikade min bokhylla med "Djurrätt och socialism" eftersom jag redan har hans senaste bok.
Pelle och hans bokbord
Färssoppa; vegofärs marinerad i lite liquid smoke, purjolök, potatis, morot, vitlök, buljong, passerade tomater, havregrädde och kryddor.
Hallonkaka; trippla det här receptet och ersätt svarta vinbären med 2 paket frusna och tinade hallon. Strössla över pärlsocker.
Chokladkrispgodis; blockchoklad, kakao, socker, sirap, russin, puffat ris och kanske nåt mer.
Pelle och hans bokbord
Färssoppa; vegofärs marinerad i lite liquid smoke, purjolök, potatis, morot, vitlök, buljong, passerade tomater, havregrädde och kryddor.
Hallonkaka; trippla det här receptet och ersätt svarta vinbären med 2 paket frusna och tinade hallon. Strössla över pärlsocker.
Chokladkrispgodis; blockchoklad, kakao, socker, sirap, russin, puffat ris och kanske nåt mer.
Kommentarer
Postat av: Sara
Tack för igår, skönt att DU slapp ha all mat hos dig denna gång! Vi ses och hörs.
Postat av: Tant Sara
Tack själv, Sara. Det var en trevlig kväll. Kram!
Trackback