Blommig smördegspizza



  • två frysta plattor smördeg
  • 2-3 msk tomatpuré
  • lite olja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • salt
  • finhackad basilika och citrontimjan
  • finhackad gräslök
  • oliver
  • solrosfrön
  • basilika- och oreganoklommor

Låt smördegen tina, tryck ihop de två plattorna till en och platta ut dem ytterligare.  Rör ihop tomatpurén med vitlök, salt, olja och hackade örtkryddor. Bred röran över smördegen. Strö sedan över gräslöken, oliverna och solrosfröna. Grädda i ugnen på 225 grader tills den ser färdig ut. Strö över kryddblommorna och ät.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0